kyra

Alla inlägg under november 2011

Av Kyra Klevelid - 24 november 2011 12:08

Hej ! Idag är det studiedag ! (yes) jag vaknade typ 09:30 fast jag hade tänkt sove mycket längre !   aya det blir ju som det blir ! sen gick jag med hunden och sen åt vi frukost  och disa fick också frukost och sen så vart jag irreterad på min lillebror aaa det är typ allt som har hänt hit tills och just nu sitter jag och lyssnar på : david guetta feat sia titanium ... skit bra ! men nu ska jag vara barnvakt till min lillebror för pappa ska åka ti stan och köpa en present till mamma så hej så länge (jag bloggar senare)              5 bilder påsötaste och finaste och sexigaste  justin och en bild på sexiga zayn malik !! från one direction

Av Kyra Klevelid - 23 november 2011 18:27

Hej ! Idag har jag varit i skolan som vanligt vi fick redovisa en grej i temat "uppfiningar" så vi va lite smått nervösa ... men sen kom en kompis till min skola och vi hängde ett tag asså vi har så jävla sjuk humor ! aya just nu sitter jag på min säng oc bloggar så chill fast tyvärr inte längre för nu kom min brorsa och satte sig i sängen och börjad hoppa upp och ner !......Jag är taggad för studiedag imorn dåe då ska ja sova så länge jag kan !! just nu är jag skit arg på en person som står mig ganska nära !! nu ska jag gå och ta ut min lille bror ur mitt rum ! hej så länge !igga bilden ba !! 

Av Kyra Klevelid - 22 november 2011 19:54

asså ni ksk har glömt men det är fortfarande

frågestund !!!! :D så jag vill att ni frågar på !!!

:) hej så länge jag bloggar senare innan jag går


och lägger mig bye bye ! 

Av Kyra Klevelid - 22 november 2011 15:43

Hej hej ! idag har jag varit på skolan och idag har det varit skit chill vi fick äta lunch i klassrummet och sen hela eftermiddagen  tittade vi på en skit bra film HELA eftermiddagen så det vart en mys efter middag  sen åkte jag hem med bussen och direkt när jag kom hem på mitt rum så kände jag att jag va liksom på dåligt humör jag typ börja gråta ja venne varför men sen när jag gick med hunden kände jag mig piggare just nu sitter jag i soffan och tittar på tv med min lille bror för mamma och pappa  är och handlar så jag är barnvakt åt axel men nu ska jag vara lite social mot axel jag tror att jag bloggar lite senare sen hejdå ! en söt liten bild på min lilla sten en (kattunge)  <3 <33333 

Av Kyra Klevelid - 21 november 2011 22:16

godnatt alla bloggläsare ! jag sitter vid datan en sista gång men sen går jag och lägger mig och läser jag läser en jättebra bok som heter "flyga högt" den är skit bra den handlar om tonårslivet om saker man inte gör och saker man kan göra som inte får en att sticka ut ! det står så här på baksidn av boken : "Det finns koder. Vissa regler. Saker man bara inte gör" iaf den är bra. Hejdå nu går jag och lägger mig ! Godnatt !

Av Kyra Klevelid - 21 november 2011 20:47

om det står något konstigt inlägg så är det freja som har bloggrapeat mig så ni vet så kommer jag döda freja så småningom ! och om det står att det inte är en bloggrape av freja så är det de jag ska ändra lösen snart ! freja du är så gott som död !  

Av Kyra Klevelid - 21 november 2011 20:47

cheka frejas ägande blogg som heter frejaaas.blogg.se !

den är den bästa bloggen i hela hela värden !!


detta är ingen bloggrape av freja !


//kyramyra

Av Kyra Klevelid - 21 november 2011 20:46

jag tror jag ska döpa mitt barn till gun åke

Ovido - Quiz & Flashcards